Tony G dansar med stjärnorna?

Det är Tony G och Dave ”Devilfish” Ulliott som är de senaste namnen klara för Premier League III. Det är Devilfish som satte bilden med en dansande Tony G i huvudena på oss när han hälsar att ”Jag ser fram emot att spela Premier League III och jag är helt säker på att jag kommer vinna. Tony G har lika stor chans att slå mig, som att vinna ”Dansar med stjärnorna”. Ja det vore ju en syn…
Tony G å sin sida hälsar att det här är det eventet han mest av allt längtar efter att få spela – och vinna – ”och jag ser verklligen fram emot att krossa Devilfish”…
Förutom Tony G och Devilfish så ser uppställningen ut så här hittills; Annette Obrestad, Roland de Wolfe, Andy Black, Juha Helppi, JC Tran, Nenad Medic och Victoria Coren. Vi saknar fortfarande tre namn och det är 10 dagar kvar. Undrar vilka de andra är!?