Tredje gången gillt i SM-kvalet?

 
Vi var 5 spelare i turneringen och det var vinnaren som skulle vinna 320-dollarsbiljetten och få en chans att kvala sig till SM i söndagens kvalfinal. Även de andra placeringarna fick priser, men för min del så fanns det bara ett mål, och det var förstaplatsen. Det började riktigt bra då jag efter bara ca 15 minuter fick chansen att slå ut den första spelaren. Detta gick vägen och jag satt alltså redan då med mer än dubbelt så mycket marker än motståndarna. Detta höll i sig hela vägen och när vi var två spelare kvar och redo för headsup så hade jag nästan 10.000 marker och min motståndare hade ca 2500 marker. Detta fick jag ju inte förlora…
Vi spelade headsup i över en halvtimma och i slutet så gick det tyvärr snabbt. Två sura händer som jag måste få gnälla över gjorde att jag tappade allt och vinsten gick mig ur händerna:

Det är mitt tredje försök på SM-kval steg 3 på Paf och det är tredje gången som jag kommer till headsup. Tyvärr så är det också tredje gången som jag förlorar headsup och ser finalplatsen försvinna till min motståndare. Riktigt surt. Denna gång lite extra jobbigt eftersom jag ledde så stort. Så är det. Jag vann en ny 108-dollarsbiljett för min andraplats och eftersom Paf har lagt in nya Steg 3-turneringar på lördag och söndag så finns det fortfarande goda chanser att nå söndagens final. Håll tummen!
Jag hade dock lite framgång igår. Samtidigt som jag spelade kvalet på Paf så spelade jag ett annat kval på en annan sajt där topp tre vann var sin 320-dollarsbiljett till en annan livekvalturnering. Här gick det riktigt bra och när vi kom in på finalbordet så ledde jag stort. Detta höll hela vägen och jag blev en av de tre som plockade hem en biljett till livekvalfinalen. Riktigt gott! I denna turnering var det J J som var min lyckohand. Två gånger i slutet av turneringen vann jag stora potter med knektarna och det känns framförallt gott att få syn när man, till skillnad från standard, går allin med träffad triss på floppen och motståndaren synar med K K. Fint!
Så torsdagens kvalande blev alltså lite motgång och framgång!
Nya tag i helgen, för på söndag vill jag spela final på Paf!
Vi ses!