Vem är NPPA87?

Jag älskar att skriva, men har alltid haft svårt att beskriva mig själv i text.
Folk jag möter och träffar har jag däremot väldigt lätt att skriva om. Vet inte varför, men på något sätt flyter det bara på när man skriver om händelser på och utanför borden.
Det är just den här biten som är en nötknäckare.
Jag är 22 år och jobbar sen ett par år tillbaka som proffesionell pokerspelare. Jag bor i ett hus med min flickvän någon mil utanför Karlstad i Värmland.
Min stora passion i livet, har inte alltid varit poker. Jag började spela hockey och fotboll när jag var 5 år och har alltid älskat idrott i alla former. Min hockeykarriär snubblar fortfarande runt, men nu mer på ett mindre seriösare stadie. Jag var ganska framgångsrik juniorspelare. Spelade bland annat tv-pucken som 15-åring och var därefter på juniorlandslags-uttagningar. Men efter en serie av olyckliga skador, tappat intresse och en del andra faktorer spelar jag nu mest för att hålla igång.
Mitt namn vill jag hålla för mig själv till att börja med, men jag kommer att använda mig av ett av mina många ”nick” jag har online: NPPA87. Vad nppa87 står för, kan ni inte i er vildaste fantasi lista ut. Inte ens med hjälp av Charles Dickens eller någon annan språkproffessor, så det är ingen idé att ni försöker. Men jag kan säga er en sak… Beware of this nick. Spring så långt ifrån mina bord ni kan om ni har oturen att hamna vid något av mina. Dvs om inte ni är snuskigt rika eller är kamikaze-benägna med er bankrulle.
Hehe. Nej, men skämtåsido…
I den här bloggen kommer ni få följa mina dagar som ”mid-level” pokerproffs. Ni kommer få ta del av äckliga utdragningar, sjuka swings och väl analyserade handhistoriker.
Jag är en ganska allround pokerspelare. Jag ser mig som ganska solid i många spelformer, även fast större delen av mitt levebröd kommer från NL-Holdem.
Ni hittar mig oftast fiska runt på headsup-borden, kring nivåer som $2-4 till $5-10. Det svänger ganska rejält i headsupspel, därmed hoppet mellan nivåerna.
Annars hoppas jag ni kommer att följa mina inlägg och gilla det jag skriver.
MVH- NPPA87.