Vi har tappat bort en svensk!!?

Nej inte riktigt, men en svensk har faktiskt inte dykt upp och vi vet inte varför. Ingen har sett honom här i Wien så det är väl troligt att han inte kom iväg av någon anledning. Lite trist eftersom det bara vara fem stycken från början.
Hur är våra chanser då? Tjugo personer ska väljas ut idag, de går vidare till imorgon och fortsatta intervjuer och spel, men då lite längre. Våra chanser är inte speciellt stora måste jag erkänna. Naturligtvis är det väldigt stressande att sitta i ett rum och bli utfrågad i fem minuter och man vet ju inte vilka frågor man kommer få förräns de ställs och då vill det till att man kommer upp med snabba smarta svar. Inte så enkelt om man är van att spela på nätet kanske.
Av de övriga har jag upptäckt minst fem personer som definitivt kommer gå vidare till imorgon, jag ska se om jag kan leta reda på dom nu och lägga upp några foton.
Fast jag kan ju ha fel förstås…