World Blogger Championship of Online Poker (WBCOOP)

Det är alltså ett den pokerbloggare som kan spela bäst turneringspoker som har chans att vinna biljetter till Pokerstars Vår-Mästerskap (SCOOP). Mellan den 25 – 31 januari kommer det varje kväll spelas en inbjudningsfrirulle för deltagande pokerbloggare i olika pokervarianter. Fyra stycken No Limit Holdem, en Pot Limit Omaha, en 8-Game Mix samt huvudeventet den 31 januari som kommer hållas i No Limit Holdem-format.
Turneringarna kommer att gå ganska sent, så för min del blir det nog inte alla dess turneringar. Helt klart kommer jag delta i Omaha-eventet och de två sista No Limit Holdem-eventen. Kanske det även blir det första eventet. Hur pigg jag känner mig får väl avgöra, samt hur tidigt jag måste upp. Som om jag har något val…
Vill du läsa mer om eventet eller kanske själv spela, klicka på loggan nedanför inlägget. Vill du köra en utmaning så skriv gärna en kommentar nedan. Just nu är det dock bara äran i potten.
Nu är handbolls-EM igång och snart, väldigt snart börjar vinter-OS. Härligt med sport på TV! Nu skulle det dock sitta fint om jag själv kunde komma igång med lite mer fysisk aktivitet…
På lördag är det också dags för lite livespel hemma hos Jerker. Bra spel brukar det handla om då, ska blir riktigt kul! Ett litet tips till Anders, Martin, Leo med flera: Jag höjer bara med par i ess!
På återseende!