Ytterligare hockeystjärna till Team Pokerstars

Det är Hollands superhockeystjärna Fatima Moreira De Melo – ja, du läste rätt – hon är inte bara hockeyspelare, hon är kvinna också och det behöver PokerStars team fler av! Hon har vunnit medaljer vid hur många OS som helst och blev vald till Rotterdam Sportswomen of the year 2006. Tillsammans med lite andra prestationer inom hockeyn sedan tidigare har hon nu valts att företräda PokerStars som deras nya ambassadör!
 

 
Fatimas pokerkunskaper är ”sådär”, hon har spelat med kompisarna i ungefär fyra år men har nu fått intensivlektioner av Team PokerStarsproffsen Ruben Visser och Lex Veldhuis. ”Jag brukade spela alldeles för många händer, men Lex och Ruben har lärt mig nu. De säger hela tiden ”fold, fold, fold och fold” så nu spelar jag lite mindre aggressivt, men jag är fortfarande envis och nyfiken. Jag vill verkligen veta vad mina motståndare har för kort! säger Fatima. Lex tror att det kan bli pokerspelare av Fatima också. ”Hon är spelar kreativt och smart, det enda problemet är att hon vill spela alldeles för många händer.”